WAZZUB
 
            FacBancu INVESTITIE ZERO!

 

 

Castiga Bani cu WAZZUB

 

 

Nu te costa NIMIC !

Nu sunt taxe lunare, nu ai de click-uit sau de cumparat NIMIC !

Vei fi platit lunar pentru fiecare inscris, pe 5 nivele de referinta !

Poti ajunge rapid sa castigi peste 4000$ lunar !

Nu este MLM desi vei putea castiga de pe 5 nivele de referinta

                           click pentru inscriere

 

 

Ce Trebuie Sa Faci Pentru a Reusi cu WAZZUB ?

 

 Este simplu. Urmeaza pasii de mai jos :

 

Pasul 1: Te inscrii in afacere urmand linkul acesta...

 

http://signup.wazzub.info/?lrRef=2a5592f6 

 

... La inscriere folosesti adresa ta de email si alegi o parola pentru contul tau de Wazzub. Iti recomand sa folosesti o adresa de email de Yahoo sau Gmail deoarece este posibil ca Wazzub sa nu accepte adrese de email mai ciudate gen mail.ru, yandex.com etc. Daca nu ai o adresa pe Yahoo sau Gmail, in 2 minute iti faci una, dupa care te inscrii.

 

Pasul 2: Dupa inscriere intri pe adresa ta de email si vei gasi un email de la Wazzub ce tocmai l-ai primit numit "WAZZUB verification". In acest email gasesti un LINK pe care, daca vrei sa termini inscrierea, trebuie sa dai click pe el; daca nu dai click inscrierea ta este incompleta (nula). Aceasta confirmare este necesara pentru ca Wazzub sa se asigure ca esti om si nu robot. Este o procedura standard de care se folosesc toate companiile, nu ai de ce sa-ti faci griji.

Pasul 3: Dupa ce ai confirmat, te loghezi in contul tau Wazzub de pe linkul acesta: http://signup.wazzub.info/login.phpcu adresa de email si parola folosite atunci cand ti-ai creat contul. Dupa ce intri in cont, in partea stanga, vei gasi linkul tau de afiliat ( Your personal reflink is: ... ); este de culoare rosie si seamana cu al meu, cel de mai sus, difera doar ultimele caractere. Copiezi undeva acest link deoarece vei avea nevoie de el in viitor pentru promovare. Cei care se vor inscrie de pe acel link vor intra pe primul nivel al retelei tale Wazzub. 

 

 

Pasul 4: Promovezi LINK-ul tau de afiliat. Daca esti neexperimentat(a), probabil ca nu prea vei sti cum sa iti faci o pagina web sau un blog in care sa prezinti afacerea in limba romana si pe intelesul romanilor - asa cum fac eu aici.

 

Prin urmare, ai la dispozitie 3 variante:

 

a) Fie trimiti listei tale de prieteni de pe Yahoo, Gmail, Facebook etc un email in care le specifici ceea ce ai citit aici, email in care vei trece binenteles link-ul tau de afiliat.

 

b) Fie postezi anunturi gratuite pe internet, pe site-urile de anunturi gratuite, anunturi in care spui in cateva cuvinte despre ce este vorba si treci link-ul tau de afiliat.

c)Fie vei face ambele variante.bineintele,daca nu vrei sa treci intrun email tot textul din limba romana,poti scrie un email doar cateva cuvinte despre aceasta oportunitate si treci doar link-ul acestei pagini http://afacere-nr1-in-romania.webs.com .insa atunci cand o sa se inscriu sa o faca dupa link-ul tau de afiliat.

 

 

Iata alte cateva sugestii. Promoveaza afacerea intens prin metode precum :

 

 

Lista de contacte din Yahoo Messenger (nu trimite pur si simplu un link la toata lumea. Abordeaza oamenii intr-o maniera mai personala si profesionista)

Lista ta de prieteni din Facebook sau alte site-uri de socializare (Nu transmite pur si simplu un link. Interactioneaza cu prietenii tai, spune-le despre ce este vorba si lasa-le linkul acesta pentru studiu)

Anunturi gratuite (probabil ca aceasta va fi metoda cea mai eficienta. Trimite macar 10-20 de anunturi gratuite ca sa ai rezultate)

Forumuri (Incearca sa fii on topic. De asemenea, poti sa iti incluzi linkul in semnatura din setarile profilului)

Scrie pe blogul tau si blogurile prietenilor despre aceasta afacere. Recomanda oamenilor afacerea aceasta cu tact si profesionalism. Nu adopta atitudinea de "poluator de bloguri".

Mail-ing: Atunci cand primesti mail-uri "virale" (de genul celor care se trimit mereu cu Forward), poti forwarda un mail politicos catre toti destinatarii din istoricul mail-ului recomandand aceasta afacere. Atentie totusi: Evita spam-ul!

                                 click pentru inscriere

 

 

 

Cat vei castiga cu  WAZZUB?

 

Sa presupunem ca aduci 5 oameni in sistem. Ii vei aduce destul de usor dat fiind ca nu ii va costa nici pe ei nimic. Vei avea, prin urmare, 5 membri pe primul nivel

 

Cei de pe nivelul 1 vor aduce si ei cate 5 oameni, prin urmare pe nivelul 2 vei avea 5 X 5 = 25 membri.

Cei de pe nivelul 2 vor aduce si ei cate 5 oameni, prin urmare pe nivelul 3 vei avea 5 X 25 = 125 membri.

Cei de pe nivelul 3 vor aduce si ei cate 5 oameni, prin urmare pe nivelul 4 vei avea 5 X 125 = 625 membri.

Cei de pe nivelul 4 vor aduce si ei cate 5 oameni, prin urmare pe nivelul 5 vei avea 5 X 625 = 3125 membri.

 

Asta inseamna ca, in reteaua ta de 5 nivele vei avea 5+25+125+625+3125 = 3905 membri 3905 membri inseamna 3905 factori pentru tine. Daca 1 factor va fi 1$ vei castiga 3905$ pe luna.

 

Daca la inceput 1 factor de profit va fi... poate... doar 1 cent vei castiga 39$ pe luna.

 

In timp insa... 1 factor ar putea ajunge la 1$... 2$... 3$, poate chiar mai sus.

 

Si... dat fiind ca aceasta afacere nu costa nimic, vei putea inscrie cu usurinta zeci sau chiar sute de membri pe primul nivel.

 

Gandeste-te de pilda daca fiecare ar inscrie 10 oameni. Asta ar insemna, 10+100+1.000+10.000 = 11.110 factori de profit (11.110$ pe luna atunci cand 1 factor de profit va fi 1$).

 

Daca doresti sa calculezi concret cat poti castiga cu Wazzub click pe...

                              

                             CALCULATOR

 

 

Ce este WAZZUB ?

Companii precum Google sau Facebook castiga miliarde de dolari pe an doar pentru ca noi, utilizatorii de internet, folosim serviciile lor.

Probabil ca WAZZUB este prima companie globala care isi plateste utilizatorii doar pentru ca aleg WAZZUB ca homepage.

Faza de prelansare a WAZZUB a durat pana la 9 aprilie 2012 si s-a incheiat.

Faza BETA va dura intre 9 aprilie 2012 si 1 IULIE 2012.

In aceasta faza se vor putea face in continuare inscrieri si fiecare membru va avea interesul de a isi extinde cat mai mult reteaua de referinte pe 5 nivele, insa de data aceasta cei care se vor inscrie nu vor mai primi $Factori, ci DealPOINTS cu care vor putea profita de 'cumparaturi' gratuite in magazinele online, de reduceri 100% la restaurante, servicii si divertismente, vor putea juca jocuri etc...

Site-ul Wazzub va intra in circuit si membrii Wazzub vor incepe sa castige bani.

Pas cu pas site-ul va oferi tot mai multe facilitati, devenind un homepage ideal (pagina care se afiseaza implicit atunci cand deschizi browserul).

Astfel, homepage-ul Wazzub va include un motor de cautare puternic (asemeni GOOGLE), o sectiune personalizata de stiri, cele mai bune oferte de pe internet si multe alte facilitati legate de segmentul de divertisment, filme, jocuri si multe altele.

Daca vrei sa stii cum va arata acest homepage intra pe: www.perfectinter.net

Wazzub se va baza pe feedback-ul primit de la utilizatorii sai astfel incat sa evolueze constant si sa ofere cele mai utile si populare functii.

Faza FINALA va incepe cu data de 1 iulie.

In faza finala Wazzub va incepe sa se concentreze pe monetizarea site-ului si pe obtinerea de profit. Jumatate din acest profit va fi oferit membrilor inscrisi in faza de prelansare (pana la data de 9 aprilie 2012).

Fiecare membru va avea un numar de "factori de profit". De pilda... daca vei avea 4000 de membri inscrisi pe 5 nivele sub tine, asta va insemna ca vei avea 4000 de factori de profit. 50% din profitul Wazzub se va imparti la numarul total de factori detinut de membrii WAZZUB si fiecare membru isi va primi, lunar, contravaloarea factorilor detinuti.

Cu timpul WAZZUB va creste si va lua amploare. Va avea tot mai multi utilizatori insa numarul membrilor va ramane la nivelul celor inscrisi pana in data de 9 aprilie 2012. Asta inseamna ca factorii de profit vor deveni tot mai valorosi. Poate la inceput un factor de profit va aduce doar cativa centi. Insa... judecand dupa evolutia unor companii ca Facebook sau Google, factorii de profit ar putea trece de 1$ !!! In decembrie 2011 actiunele Facebook s-au vandut cu 30$ per bucata.

                 click pentru inscriere

Metoda sigura pentru dezvoltarea afacerii WAZZUB:

 

Promoveaza afacerea prin aceasta pagina,concentreaza-te in a ajuta macar pe 5 dintre ei sa procedeze similar. Toata informatia necesara promovarii si formarii oamenilor se gaseste pe aceasta pagina

Este o formula eficienta de promovare care va functiona pentru toti 

          Mult Succes!

                   click pentru inscriere

google-site-verification: google64c0cda7efb8e412.html


You are visitor no.

Datenschutzerklärung
Free homepage created with Beep.com website builder
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!